EtusivuHuolto ja palvelut › Toyota Vakuutus

Toyota VakuutusToyota Vakuutus. Ainoa oikea liikkumisen turva.
Tiesitkö, että saat meiltä autoosi myös Toyota Vakuutuksen. Se tarjoaa monipuolisen ja kattavan turvan autoiluun. Toyota Vakuutus sisältää liikennevakuutuksen sekä kaksi selkeää ja yksinkertaista kaskovaihtoehtoa – laajemman Täyskaskon ja suppeamman Osakaskon. Täyskaskoa voit täydentää lisäturvilla ja räätälöidä näin itsellesi sopivan kokonaisuuden.

Kattaa jopa pysäköintialueen kolhut
Laaja kattavuus sisältää mm. pysäköintiturvan, joka korvaa ilman bonusmenetystä esimerkiksi pysäköintialueilla syntyvien kolhujen korjaukset 200 € omavastuulla. Toyota Vakuutus on saatavana oston yhteydessä uusiin ja käytettyihin Toyota-autoihin.

Lue lisää Toyota Vakuutuksesta

Rahoituskasko alkaen 38 €/kk
Jos ostat Toyotasi Toyota Finance Finland Oy:n rahoituksella, saat siihen halutessasi edullisen Toyota Rahoituskaskon kuukausierällä. Rahoituskasko on sinulle valmiiksi paketoitu liikkumisen turva, joka sisältää aina lakisääteisen liikennevakuutuksen ja kattavan kaskovakuutuksen

Lue lisää Rahoituskaskosta

Sujuva korjauspalvelu ja aidot Toyota-osat
Sujuva korvauspalvelu, Toyota-liikkeemme ammattitaito ja aidot Toyota-osat takaavat sinulle mielenrauhaa autoiluun valitessasi Toyota Vakuutuksen.

Vahingon sattuessa haluamme korjaamoverkostona huolehtia "koko vahingon haltuunotosta" siten, että onnettoman tapauksen sattuessa sinulle riittää yksi yhteydenotto saadaksesi elämän jatkumaan normaalisti.

Mikäli vahinko sattuu, ota siis yhteys meihin ja hoidamme autosi kuntoon.
Ylös

Tilaa uutiskirje

Sulje
Sulje

Tilaa uutiskirje

Sulje

Ota yhteyttä

Kiitos!
Tällä lomakkeella voit lähettää yhteydenottopyyntöjä, antaa palautetta ja pyytää tarjouksia.

Vastaanottaja

Asiani koskee

Yhteystietosi

Toivottu yhteydenottotapa

Viestin otsikko

Viesti

* Pakolliset tiedot

Sulje

Tilaa uutiskirje

Sulje