EtusivuUudet autot › Toyotan Pro-ratkaisut ammattilaisille

Toyotan Pro-ratkaisut ammattilaisille

Parhaat palvelut ja täysin uudet Proace ja Hilux

Ammattilaisen autovalinta lähtee käytännön tarpeista. Auton tulee sopia tismalleen käyttötarpeeseen. Sen on oltava luotettava, taloudellinen ja mukava. Huoltopalveluiden on pelattava ja turvallisuuden on oltava kunnossa. Ammattilaisen auto on ensisijaisesti työväline.

Toyotan PRO-ammattilaislupaukset

Toimintavarmuus

Toimintavarmuus syntyy auton, huollon ja varaosien laadusta. Toyota-autojen kestävyyden ja laadun tunnustavat kaikki. Toimintavarmuuden varmistaa moneen kertaan Suomen parhaaksi valittu Toyota jälleenmyyjä- ja huoltoketju. Toimintavarmuus on myös varaosalogistiikkaa. Tarvittavien osien on löydyttävä heti. Edulliset huoltosopimukset ja sijaisautosopimukset varmistavat, että auto pysyy kunnossa ja tarvittavat kohteet huolletaan ajoissa. Yrittäjän bisnekseen ei tule turhia keskeytyksiä.

Joustavat rahoitusratkaisut

Ammattilaisille suunnitellut rahoitusratkaisut ovat Toyota Jousto Pro, Osamaksu ja Huoltoleasing. Kaikki Toyota Jousto Pro -rahoitukset saat halutessasi huoltosopimuksella.

Toyota Jousto Pro:hon kuuluu alv-vähennys, taattu hyvityshinta, sekä asiakkaan oma vapaus: sopimuskauden päättyessä auton voi vaihtaa, pitää tai palauttaa. Lisäksi sopimuksen voi purkaa ilman purkusanktioita.

Avaa Toyota Jousto-laskuri

Ammattilainen kuuntelee ammattilaista

Toyotalla sinua palvelevat tavara-automyyntiin keskittyneet myyjät ja mekaanikot. He löytävät sinulle juuri oikeat ratkaisut. Toyotalla palveluksessasi on Suomen laajin jälleenmyyjä- ja huoltoverkosto, joka on erikoistunut juuri Toyota-hyötyajoneuvoihin.


Täysin uusi Proace. Juuri sitä mitä haluat!

Kuinka pitkää tavaraa kuljetat? Paljonko tarvitset kantavuutta? Mitä autoltasi vaaditkin, Toyota-ammattilaisten kanssa löydät Proace-mallistosta sinulle parhaan vaihtoehdon.

Lue lisää täysin uudesta Proacesta


Paras Hilux ikinä!

Hiluxin maine syntyy nelivedosta, käsittämättömästä kestävyydestä ja 3 200 kg:n vetokyvystä. Hiluxissa on riittävästi voimaa ja huikea 400 Nm vääntö. Isompikin lasti kulkee vaivatta, mutta kulutus ja päästöt ovat maltilliset.

Lue lisää uudesta Hiluxista

Ota yhteyttä

Kiitos!

Yhteystietosi

Toivottu yhteydenottotapa

Viestin otsikko

Viesti

* Pakolliset tiedot

Sulje
Ylös

Tilaa uutiskirje

Sulje
Sulje

Tilaa uutiskirje

Sulje

Ota yhteyttä

Kiitos!
Tällä lomakkeella voit lähettää yhteydenottopyyntöjä, antaa palautetta ja pyytää tarjouksia.

Vastaanottaja

Asiani koskee

Yhteystietosi

Toivottu yhteydenottotapa

Viestin otsikko

Viesti

* Pakolliset tiedot

Sulje

Tilaa uutiskirje

Sulje